Wrap s mandlovým krémem, brokolicí a pomerančem
středa 25. února 2015Pokud hledáte svěží wrapy s jarním nádechem, jste tu správně. Kombinace česnekového mandlového krému s cibulovou natí, brokolicí a pomerančem doplněná křupavým salátem je prostě neodolatelná.
Ingredience (na 8 wrapů)
150 g mandlí + voda2 stroužky česneku
nať ze 4 jarních cibulek
1 brokolice
1 pomeranč
salát
8 domácích tortill
Postup
Mandle namočit alespoň na 1/2-1 hodinu do vody, tak aby byly celé ponořené. Na konci máčení je dát spolu s částí vody do mixéru a rozmixovat do hladkého krému, který nesmí téct. Množství vody musíte odhadnout podle svého mixéru, čím kvalitnější, tím méně vody bude potřeba. Můj toho moc nezvládá, takže já jsem přidala cca 100ml vody. V průběhu mixování přidejte sůl a protlačený česnek.Když je krém dostatečné krémový a nejsou v něm zbytky nerozmixovaných mandlí, vmíchejte do něj najemno nakrájené cibulové natě.
Brokolici chvilku podusit v páře aby trochu změkla, ale neztratila barvu.
Pomeranč oloupat a pokrájet.
Na tortillu natřete pruh mandlového krému, na něj poklaďte brokolici, pomeranč a salát a zarolujte.
0 komentářů