Paprikový sendvič s pikantní pečenou dýní, fazolovou pomazánkou a semínky

úterý 21. března 2017

Sedviče jsou super ve dnech, kdy se potřebujete najíst někde na cestě. Tento sendvič zaručeně zasytí a je opravdu výborný. Jako bonus je úžasně barevný, takže prozáří šedivé dny.  








Na sendvič můžete použít jakýkoli veganský chléb, nejlepší je ovšem s tímto paprikovým. Přípravu pokrmu tedy začněte upečením chleba a pokračujte uvařením fazolí na pomazánku (fazole namočte předem na 12-24 hodin).

Ingredience


menší dýně hokkaido
sladká paprika
sůl
chilli
grilovací koření

salát
dýňová semínka

tahle super rychlá fazolová pomazánka

Postup

Dýni očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Plátky poklaďte na pečící plech a okořeňte sladkou paprikou, chilli, solí, sušeným česnekem, můžete přidat také grilovací koření. Zakapejte ji olejem a pořádně promíchejte, ať je každý kousek okořeněný. Dýni upečte do měkka (cca 20 minut při 180 °C).

Chléb nakrájejte, obě půlky sendviče namažte fazolovou pomazánkou, přidejte salát, pečenou dýni a dýňová semínka a přiklopte druhý plátek chleba.

You Might Also Like

0 komentářů